Top
DKolektiv -

Volonterski centar Osijek| Drugi na prvom mjestu| Mali kolektiv za veliki kolektiv| Vrline znanja| Energija srca

Nazovite nas :
+385 31 211 306
multikulturalna-tribina-perspektive-iz-cijelog-svijeta

Pridružite nam se na panel raspravi na kojoj raspravljamo o društvenim temama iz više zemalja kao načinu da se okupimo i naučimo biti inkluzivni.

17.05.2023.
hrvatska-volontira-2023-upute-za-snimanje-volonterskih-akcija

Kao i svake godine, kako bismo trajno zabilježili organizaciju kampanje, pozivamo vas da svoje volonterske akcije fotografirate i/ili snimite (mobitelom ili kamerom), u trajanju do maksimalno 1 minute, u svrhu izrade završnog izvještaja i promotivnog videa kampanje.

08.05.2023.
youth2europe-susret-mladih-u-portugalu

Inja, Ivan, Ivana, Klaudija, Kristina i Tin, naše mlade snage otputovale su u Setúbal u Portugalu kako bi kroz ovaj tjedan sudjelovali na Susretu mladih "Youth2Europe" u organizaciji DYPALL Networka i uz podršku Mano Europa, zajedno s mladima iz Italije, Litve i Portugala. 

04.05.2023.
prijavite-se-na-dane-otvorenih-vrata-udruga-2023-i-osvojite-nagradu

Ured za udruge poziva udruge koje će u vrijeme održavanja Dana otvorenih vrata udruga građanima predstavljati svoj rad i aktivnosti za opće dobro da se prijave za nagradu - pretplatu na časopis Udruga.hr - koju Ured za udruge dodjeljuje u suradnji s časopisom Udruga.hr.

03.05.2023.
drustveni-atelje-u-becu-dobio-nagradu-sozialmarie-za-drustvenu-inovaciju

Na svečanoj dodjeli nagrada #SozialMarie u Beču dodijeljeno je 15 nagrada iznimnim inicijativama iz Austrije, Hrvatske, Češke, Mađarske i Slovačke. Stručni žiri između 288 prijavljenih projekata odabrao je najbolje, a #drustveniatelje nagrađen je pred publikom na svečanoj dodjeli u kazalištu Akzent.

02.05.2023.
da-nema-nas-kampanja-o-vaznosti-djelovanja-civilnog-drustva

Kampanja „Da nema nas“ prikaz je smisla i važnosti djelovanja civilnog društva.

Pozivamo organizacije civilnog društva da u kratkoj video izjavi nastave hipotezu Da nema nas ne bi bilo….

…i na taj način daju kratki prikaz važnosti postojanja i društveni utjecaj organizacije.

27.04.2023.
poziv-za-sudjelovanje-na-festivalu-gledaj-udruge-i-online-kampanji-da-nema-nas

Pozivamo udruge, zaklade i školske volonterske klubove na sudjelovanje u festivalu „Gledaj (u)druge“ koji se organizira na Trgu Slobode u Osijeku, 19.5.2023. 

27.04.2023.
hrvatska-volontira-2023-poziv-organizatorima-volontiranja

Pozivamo organizatore volontiranja da se i ove godine pridružite nacionalnoj kampanji "Hrvatska volontira" koja će se održati od 17. do 20. svibnja.

26.04.2023.
potpisana-povelja-o-djelovanju-skolskih-volonterskih-klubova

Susret učenika i nastavnika iz 10 osnovnih i srednjih škola u Zlatnoj gredi i dugogodišnji predani rad školskih volonterskih klubova rezultirao je potpisivanjem zajedničke Povelje o djelovanju školskih volonterskih klubova, uz cjelodnevne aktivnosti upoznavanja, druženja i razmjene iskustava.

22.04.2023.
okrugli-stol-lokalne-strategije-za-drustveni-razvoj-razvoj-volonterstva

DKolektiv – organizacija za društveni razvoj poziva predstavnike organizacija/institucija/ustanova/lokalne i regionalne samouprave na sudjelovanje na okruglom stolu o javnim politikama usmjerenima na razvoj volonterstva i dijalogu o kreiranju smjernica za razvoj lokalne politike usmjerene na volonterstvo.

19.04.2023.
generations4earth-festival-medugeneracijske-solidarnosti-i-odrzivog-razvoja

DKolektiv u suradnji s Aktivnim umirovljenicima Osijek povodom Dana planeta Zemlje i Europskog dana međugeneracijske solidarnosti organizira festival "Generations4earth", 28. travnja od 16 do 19 sati u dvorištu u Županijskoj 11.

18.04.2023.
mobilni-atelje-dvodnevni-edukativni-kamp-za-mlade

Dvodnevni edukativni kamp za mlade organizirali smo u Otočkim virovima, a koji je bio usmjeren na mlade iz ruralnih sredina, odnosno četiriju općina: Erdut, Kneževi Vinogradi, Borovo i Podgorač, sve kako bismo ih putem interaktivnih aktivnosti potaknuli i motivirali za aktivno sudjelovanje u društvu i rješavanje problema i potreba svojih lokalnih zajednica.

17.04.2023.

Članstvo u mrežama:

Financijski podržavaju:

ured-za-udruge
DKolektiv je korisnik organizacijske podrške u razdoblju 1.9.2022. - 30.4.2024.