Top
DKolektiv -

Volonterski centar Osijek| Drugi na prvom mjestu| Mali kolektiv za veliki kolektiv| Vrline znanja| Energija srca

Nazovite nas :
+385 31 211 306
Uvod

Ideja Foruma je obrađivati teme iz Građanskog odgoja i obrazovanja na način da se populariziraju primjeri dobre prakse te stvori prostor za razmjenu i za razvoj novih ideja koje nastavnici mogu provoditi u nastavi - samostalno ili u suradnji s prisutnim predstavnicima OCD-ova te kolegama iz drugih škola

forum-nastavnika-digitalni-alati-u-nastavi-goo
04. studeni 2023.

Forum je u antici bio središte društvenog i gospodarskog života: mjesto na kojem su se građani nalazili kako bi razmijenili informacije, došli do novih ideja te općenito razvili svoj posao ili djelovanje.

Upravo je s tom idejom zamišljen i FORUM NASTAVNIKA, aktivnost u Društvenom ateljeu (Osijek, Županijska 11, dvorišni prostor), a koju provodi DKolektiv s aktivnim nastavnicima ipartnerskim organizacijama civilnoga društva.

Ideja Foruma je obrađivati teme iz Građanskog odgoja i obrazovanja na način da se promoviraju primjeri dobre prakse, a uz stvaranje prostora za razmjenu i razvoj novih ideja koje nastavnici mogu provoditi u nastavi, samostalno ili u suradnji s prisutnim predstavnicima OCD-ova te kolegama/-icama iz drugih škola.

 

Tema drugog Foruma koji će se održati 15. 11. 2023. u 18h je:


Digitalni alati u nastavi Građanskog odgoja i obrazovanja.

Na ovom forumu primjere dobre prakse, inovativne metode te pristupe temi izlagat će Mirko Andrić (OŠ Retfala), Ozana Vignjević (Tehnička škola i prirodoslovna gimnazija Ruđera Boškovića) te Hrvoje Mikulić (Nansen dijalog centar).

Prijave za Forum nastavnika primamo do 13. studenoga ili popunjenja kapaciteta Društvenog ateljea preko sljedeće poveznice: https://forms.gle/ptgSyut2hHZBh7cbA

Ili e-mailom na nikica.torbica@dkolektiv.hr

 

 

 

 

Članstvo u mrežama:

Upravljanje kvalitetom:

Financijski podržavaju:

ured-za-udruge
DKolektiv je korisnik organizacijske podrške u razdoblju 1.9.2022. - 30.4.2024.