Top
DKolektiv -

Volonterski centar Osijek| Drugi na prvom mjestu| Mali kolektiv za veliki kolektiv| Vrline znanja| Energija srca

Nazovite nas :
+385 31 211 306
Uvod

S ponosom dijelimo radosnu vijest da su Grad Osijek i DKolektiv osvojili nagradu European Social Service Awards za Exellence in Cities/Izvrsnost u gradovima za naš projekt, Društveni atelje!

osvojili-smo-nagradu-european-social-services-award
17. studeni 2023.

S ponosom dijelimo radosnu vijest da su Grad Osijek i DKolektiv osvojili nagradu European Social Services Awards za Exellence in Cities/Izvrsnost u gradovima za naš projekt, Društveni atelje!

Želimo izraziti duboku zahvalnost žiriju, našim partnerima i cijeloj zajednici na podršci. Čestitamo svim dobitnicima u drugim kategorijama, kao i svim nominiranima.

Društveni atelje nije samo projekt, već posvećenost stvaranju pozitivnih promjena u našem gradu. Kroz zajednički trud, ostvarili smo korake prema unapređenju socijalnih programa koji su sukreirani s ljudima koji u njima sudjeluju i koji se provode na načelima poštovanja, dostojanstva, empatije, solidarnosti, uključivanja i osnaživanja za aktivni angažman u zajednici.

Ova nagrada potvrđuje našu predanost i motivira nas da nastavimo s istim entuzijazmom. Hvala vam što ste dio ove inspirativne priče zajedno s nama.

 

#EuropeanSocialServiceAwards

#EuropeanSocialNetwork

#DrustveniAtelje

 

ŠTO JE EUROPEAN SOCIAL SERVICES AWARD?

Na čelu pružanja podrške pojedincima, obiteljima i zajednicama, osobito u kriznim vremenima, socijalne usluge ključne su za stvaranje brižnih, uključivih i produktivnih društava. Godišnja dodjela Europskih nagrada za socijalne usluge (ESSA) jedinstvena je prilika za isticanje i dobivanje priznanja za rad timova za socijalne usluge diljem Europe i razmjenu najbolje prakse s kolegama. 

U organizaciji European Social Network, dodjela nagrada stavlja fokus na uspješne nove pristupe i izvanredan kontinuirani rad upravitelja javnih socijalnih usluga, financijera i pružatelja socijalnih usluga, kao i pružanje prilika za razmjenu i međusobno učenje za poboljšavanje politike i prakse socijalnog rada.

Više o samoj nagradi pročitajte OVDJE.

 

 

Članstvo u mrežama:

Upravljanje kvalitetom:

Financijski podržavaju:

ured-za-udruge
DKolektiv je korisnik organizacijske podrške u razdoblju 1.9.2022. - 30.4.2024.